Drift som normalt ved Grønn Gjødsel
De siste ukers utvikling i samfunnet er på mange måter en situasjon utenom det vanlige. Ved Grønn Gjødsel er imidlertid driften og alt forøvrig som normalt. Det eneste som er nytt er at man følger myndighetenes krav og retningslinjer om personlig kontakt ved transport og levering.

- Nå skal det vel nevnes at det fortsatt ikke er meldt om Korona virus i Rakkestad kommune, men vi tar likevel vanlige forholdsregler, men er ikke nevneverdig påvirket av situasjonen. Alt foregår som det alltid har gjort og virksomheten er som normalt, sier Lars Evju. 

Både tilgangen på råvarer og etterspørselen er god. Lageret er som vanlig godt forberedt på en hektisk sesong.

- Det kan virke om om det blir en tidlig vår, etterspørselen etter gjødsel har steget den siste tiden, noe som vi ser som et godt tegn. Vi har nok gjødsel til alle, sier Evju. 
Del dette på:

Legg igjen en kommentar

Scroll to top