Spesial bladgjødsel med mangan

Agroleaf Special Mangan er et førsteklasses fullt vannløselig bladgjødsel, mye brukt i jordbruk og hagebruk for å forhindre og kontrollere manganmangel i et bredt utvalg av avlinger, som korn, grønnsaker, blomster og frukttrær.

Agroleaf Special inkluderer X3 som forbedrer næringsopptaket.

  • Bladgjødsel muliggjør rask absorpsjon av plantene, derfor blir plantens fysiologiske stress på grunn av Mn-mangelen avsluttet innen en dag eller to.
  • Agroleaf Special Mn forbedrer metabolismen av planter.
  • Produktet inneholder også X₃ Active, en spesifikk aminosyre som letter absorpsjonen av denne forbindelsen i planteblader og derfor gir et effektivt opptak.
  • EDTA er et kraftig chelateringsmiddel, som kan beskytte metallatomet som er sammensatt med det, mot utfelling og inaktivering under forhold som ellers ville forårsaket at metallatomet ikke var tilgjengelig for plantene.
  • Den oppløses raskt og fullstendig, slik at klargjøring av løsningen er enkel og problemfri.
  • Agroleaf Special Mn er produsert av de beste råvarene, av de fleste moderne produksjonsteknologier. Den har den høyeste konsentrasjonen av aktiv forbindelse blant produkter av sitt slag.
  • Agroleaf Special Mn kan blandes i tanker med et bredt spekter av andre gjødsel og plantebeskyttelsesmidler. Ved dette kan produsenten spare på feltoperasjoner, og kan løse manganmangel, samtidig som han kontrollerer ulike skadedyr og sykdommer.

Agroleaf Special Mangan er et førsteklasses fullt vannløselig blandgjødsel, mye brukt i jordbruk og hagebruk for å forhindre og kontrollere manganmangel i et bredt utvalg av avlinger, som korn, grønnsaker, blomster og frukttrær.

Analyse

Nitrogen Total (N)
Fosfor Pentoksid (P2O5)
Kaliumoksid (K2O)
Mangan

0 %
0 %
0 %
12 %

Beskrivelse

Agroleaf Special Mangan er et førsteklasses fullt vannløselig blandgjødsel, mye brukt i jordbruk og hagebruk for å forhindre og kontrollere manganmangel i et bredt utvalg av avlinger, som korn, grønnsaker, blomster og frukttrær.

Anbefaling

Best tid for bladgjødsling er sen ettermiddag eller kveld. Unngå ugunstige forhold (f.eks. Vannstressede avlinger, lav relativ luftfuktighet, høy temperatur, hvis det forventes nedbør innen 3 dager). Med nedbør innen 4 timer etter sprøyting, bør avlingen sprayes på nytt om 3 eller 4 dager. Prøv produktet i endelig konsentrasjon på en lite felt med flere planter en uke før selve sprøytingen. Sjekk flere dager senere for uønskede resultater. Gjør det samme, spesielt når du har tenkt å blande med andre stoffer.  Bruk en sprøyte som produserer høyt trykk utstyrt med dyser som produserer veldig fine dråper. Fyll sprøytebeholderen til halv kapasitet; start blanding. Legg all bladgjødsel i tanken og vent på full oppløsning. Forsikre deg om at pH er mellom 4 og 6,5, korriger den om nødvendig ved å tilsette svært små mengder Nova Pekacid. Legg hele den tiltenkte mengden soppdrepende midler og / eller insektmidler i tanken. Forsikre deg om at pH er mellom 4 og 6,5, korriger den om nødvendig ved å tilsette svært små mengder Nova Pekacid eller NaOH. Fyll sprøytebeholderen til full kapasitet. Begynn med en gang og stopp ikke før tom tank. Oppbevar ikke oppløsningen over natten.

Del dette på: