Flytende bladgjødsel med molybden og NPK

Planter trenger molybden for kjemiske prosesser forbundet med nitrogenopptak. I ikke-belgfrukter gjør molybden det mulig for planter å bruke nitratene som er tatt opp fra jorden. Hvis det er mangel, hopes nitrater opp i bladene, og systemet er ikke i stand til å lage proteiner. Dette resulterer i symptomer som ligner på N-mangel. I belgvekstavlinger er molybden også viktig for rotnodbakteriene (Rhyzobia) for å fange opp atmosfærisk nitrogen. Belgfrukter er spesielt molybdenhungrige avlinger, da de trenger mer molybden for å fange opp nitrogen enn å bruke nitrater.

Agroleaf Liquid MolyComplex er et produkt utviklet for bruk i både blad- og rotapplikasjoner

Flytende bladgjødsel

Agroleaf Liquid er et nytt utvalg av flytende bladgjødsel for jordbruksavlinger, grønnsaker og frukt. Den nye teknologien ICL i Agroleaf Liquid er F3 SurfActive-teknologien. F3 SurfActive er en spesifikk blanding av ikke-ioniske overflateaktive stoffer som forbedrer effektiviteten til den sprayede løsningen via:

1. Bedre spredning: F3-teknologien senker dråpes overflatespenning og sprer næringsstoffer optimalt over bladene. Dette resulterer i et større dekket område for næringsopptak.

2. Bedre klebeevne: Bedre vedheft av vanndråper til bladoverflaten reduserer avrenning og avstikk, og øker næringstilgjengeligheten, spesielt på voksaktige blader.

3. Bedre oppbevaring: F3-teknologien muliggjør lagring av næringsstoffer på bladoverflaten som reaktiveres ved gjenfukting (f.eks. Av høy luftfuktighet). Dette gir langvarig ernæring og forbedrede utnyttelse.

 

Agroleaf Liquid MolyComplex er en NPK-gjødsel med en høy konsentrasjon av molybden, indikert som et kosttilskudd for planter som krever store mengder av dette mikronæringsstoffet, og spesielt for å forhindre og korrigere eventuelle endringer knyttet til mangler.

Analyse

Nitrogen Total (N)
Fosfor Pentoksid (P2O5)
Kaliumoksid (K2O)
Bor
Molybden

3,6 %
16 %
4 %
0,10 %
4,000 %

Beskrivelse

Agroleaf Liquid MolyComplex er en NPK-gjødsel med en høy konsentrasjon av molybden, indikert som et kosttilskudd for planter som krever store mengder av dette mikronæringsstoffet, og spesielt for å forhindre og korrigere eventuelle endringer knyttet til mangler. MolyComplex må ikke blandes med oljeprodukter eller de produktene som bestemmer betydelige endringer i mediumets pH, enten ved syre eller alkalisk reaksjon. En test bør utføres, eller ICLs tekniske avdeling bør konsulteres for å finne kompatibiliteten til bestemte blandinger.

Anbefaling

Ved bladgjødsling fortynn med en mengde på 50-100 cc / hundre liter og overskrid aldri 3 L / Ha per påføring. Når det påføres i de tidlige stadiene av dyrking, må du sørge for at plantene har minst 4-5 ekte blader og bruke minimumsdosen. Behandlinger bør påføres sent på ettermiddagen eller tidlig på morgenen når temperaturen er lav og luftfuktigheten er høy. Behandlinger bør ikke brukes i timevis med godt solskinn. Det anbefales å bruke et fuktemiddel. 
Del dette på: