Komplett flytende bladgjødsel med kalsium

Agroleaf Liquid Calcium + er en flytende bladgjødsel som inneholder kalsium og nitrogen. Produktet er forsterket med unike teknologier for å øke kalsiumabsorpsjonen og for å forhindre kalsiummangel i frukt- og grønnsaksavlinger. Den er forsterket med tre aminosyrer, hvorav det er bevist at disse forbedrer Ca-opptaket. Glycin og glutaminsyre er grunnleggende metabolitter i dannelsen av vegetabilsk vev og klorofyllsyntese, mens L-arginin øker syntesen av blomster- og fruktrelaterte hormoner.
Beriket med ikke-ionisk overflateaktivt middel - med utmerkede sprednings- og fuktighetsegenskaper - forbedrer ytterligere hastigheten på Ca-opptak og dekning på bladoverflaten.

Unikt flytende bladprodukt som kombinerer de mest effektive aminosyrer for å øke Ca-opptaket.
Vil forbedre byggingen av cellevegger i anlegget og produsere og dermed lagring og holdbarhet for alle råvarer.
Vil øke Ca absorpsjon og næringseffektivitet og forhindre mangler.

Flytende bladgjødsel

Agroleaf Liquid er et nytt utvalg av flytende bladgjødsel for jordbruksavlinger, grønnsaker og frukt. Den nye teknologien ICL i Agroleaf Liquid er F3 SurfActive-teknologien. F3 SurfActive er en spesifikk blanding av ikke-ioniske overflateaktive stoffer som forbedrer effektiviteten til den sprayede løsningen via:

1. Bedre spredning: F3-teknologien senker dråpes overflatespenning og sprer næringsstoffer optimalt over bladene. Dette resulterer i et større dekket område for næringsopptak.

2. Bedre klebeevne: Bedre vedheft av vanndråper til bladoverflaten reduserer avrenning og avstikk, og øker næringstilgjengeligheten, spesielt på voksaktige blader.

3. Bedre oppbevaring: F3-teknologien muliggjør lagring av næringsstoffer på bladoverflaten som reaktiveres ved gjenfukting (f.eks. Av høy luftfuktighet). Dette gir langvarig ernæring og forbedrede utnyttelse.

 

Analyse

Nitrogen Total (N)
Fosfor Pentoksid (P2O5)
Kaliumoksid (K2O)
Magnesiumoksid (MgO)

7 %
0 %
0 %
10 %

Beskrivelse

Agroleaf Liquid Mg er en førsteklasses balansert vannløselig bladgjødsel med magnesium. Den inneholder Everris M-77® chelatert sporelement og stimulerende pakke for optimal opptak gjennom bladverket. Agroleaf Liquid kan blandes med et bredt utvalg av beskyttelsessprayer. Vi anbefaler en testblanding ved miksing med andre kjemikalier.

Anbefaling

For utendørs applikasjoner, oppløs 3-10 liter i 200 - 600 liter vann til hver hektar. Kan blandes med mange sopp- / insektmidler. For blandinger med andre kjemikalier anbefaler vi å gjøre en liten prøve før du bruker den i stor skala. Anbefales i perioder med sterk vekst, ved utplanting, ved 4-6 bladstadiet, før blomstring, fruktsetting og et par uker for innhøsting. Unngå perioder med ugunstige forhold (f.eks. sterkt sollys, høy middagetemperatur og overdreven fordampningstid).

Del dette på: