Nitrogenrik bladgjødsel for rask effekt, for alle typer avlinger

Agroleaf Power High N er en komplett bladgjødsel rik på nitrogenforbindelser som fremmer rask ‘green up’ og vekst, samt bidra til å forhindre mangler på store og mindre elementer. Spesielt i stressede eller dårlige vekstforhold der rotopptak er vanskelig (f.eks. kalde, våte/tørre værforhold, høy pH).

Agroleaf Power High N inneholder hovedsakelig urinsyre nitrogen for et fantastisk opptak.
Agroleaf Power High N er produsert av de reneste råvarer.
På grunn av de rene ingrediensene vil Agroleaf Power High N gi rask respons.
Agroleaf Power High N er sterkt konsentrert. Du trenger relativt små mengder av produktet.
Den unike M-77 chelateringsformelen og stimulanten i Agroleaf Power High N garanterer godt opptak gjennom bladene og langvarig tilgjengelighet av mikroelementer.
Oppløses raskt og totalt, slik at applikasjonen er enkel og ingen blokkering av utstyr ditt kan forekomme.
Agroleaf Power High N leveres i poser.

Agroleaf Power er forskjellig fra andre bladprodukter på grunn av sitt raske opptak, mineralens renhet og avanserte teknologi. Takket være DPI-teknologi (Double Power Impact) og M-77 vekstfremmende teknologi gir Agroleaf Power høyere metabolisme, økt robusthet, grønnere bladverk og sterkere røtter.  Oppnå god avlingsstyrke med Agroleaf Power.

Agroleaf Power er trygt å bruke for alle avlinger og kan lett blandes i tanker med et stort antall plantevernmidler. Det brukes best for å stimulere avlingstrinn, stressavlastning og øke produktiviteten og korrigere ubalanser i næringsstoffer og "stille mangler".

Agroleaf Power High N er en bladgjødsel som fremmer vekst, korrigerer stress og hjelper under dårlige vekstforhold. Agroleaf Power High N passer i situasjoner der det er behov for vegetativ vekst.

Om teknologien

Double Power Impact (DPI) gir ekstra stimulus som skaper svært effektive fotosyntetiske reaksjoner - prosessen der planter bruker lys som energikilde for å lage glukose av karbondioksid og vann. Dette oppnås ved å øke transpirasjonshastighetene og klorofyllnivået. Av naturlig opprinnelse har DPI bio-stimulant blitt bevist for å forbedre transpirasjonsnivået som fører til høyere CO2-assimileringshastigheter.
DPI-komplekset viser også å forbedre klorofyllnivået i behandlede blader, samt bladvekt og størrelse. Forbedringer i tilgjengeligheten av påførte næringsstoffer har også blitt demonstrert - spesielt nitrogen og fosfat i planten.
M-77 TEKNOLOGI Dette er en komplett pakke av forbindelser som har definerte formål. Pakken inneholder ingredienser som forbedrer tilførselen av sprayløsningen, det raske opptaket og effektiviteten av næringsstoffene som er inkludert i målorganene og vevet. En ekstra innovativ, patentert planteforsterker tar planteernæringen enda et skritt videre. Alle disse ingrediensene resulterer i sunnere og mer produktive avlinger.
M-77-formelen inneholder:
  • Forbindelser som utvider effektiviteten til chelatene som leveres av bladsprayen
  • Vitaminer som forbedrer den metabolske aktiviteten til vevet som absorberer sprayen
  • Funksjonelle elementer som forbedrer utnyttelsen av næringsstoffene
  • Stressreduserende forbindelser som forbedrer plantens motstand mot abiotiske påkjenninger, og derved opprettholder dets produktivitet

Analyse

Nitrogen Total (N)
Fosfor Pentoxide (P2O5)
Kalium Oksid (K2O)
Jern
Mangan
Bor
Kobber
Molybden
Sink

31 %
11 %
11 %
0,14 %
0,07 %
0,03 %
0,070 %
0,001 %
0,070 %

Beskrivelse

Agroleaf Power High N er et førsteklasses vannløselig bladgjødsel med alle viktige elementer. Den inneholder Everris M-77® chelatert sporelement og stimulerende pakke for optimal opptak gjennom bladverket. Agroleaf Power High N kan blandes med et bredt utvalg av beskyttelsessprayer.

Anbefaling

Oppløs 3-5 kg ​​Agroleaf Power High N per hektar i 200-600 liter vann, for utendørs bruk.
En 0,3% løsning er den anbefalte hastigheten for drivhuspåføring.
Påfør under høyt trykk.
Kan blandes med mange soppdrepende midler / insektmidler. Be distributør din om informasjon.
For alle blandinger med kjemikalier, gjør en liten prøve før bruk i stor skala.
Tillat to eller tre dager til reaksjonstid og evaluer.
Unngå sprøyting i perioder med ugunstige forhold (f.eks. sterkt sollys, høy middagetemperatur, høy fordampningsperiode).

Del dette på: