Komplett bladgjødsel for rask effekt ved mangel på kalsium

Styrker celleveggene og inneholder foruten kalsium dessuten store mengder kalium som øker fruktstørrelsen. Det fantastiske bladopptaket forlenger tilgjengeligheten av mikroelementer. Det forhindrer også frukt i å sprekke og forlenge holdbarheten.

Agroleaf Power Calcium er laget av de reneste råvarene som oppløses raskt og fullstendig. I noen tilfeller gir det resultater på så lite som 24 timer. Det er best å bruke det under utvikling av frukt / grønnsaker.

Forhindrer og korrigerer kalsiummangel
Best å påføre i løpet av utviklingen av frukt / grønnsaker
Styrker cellevegger
Ekstra kaliuminnhold øker fruktstørrelsen
Forbedret bladopptak utvider tilgangen til mikroelementer
Forhindrer at frukt sprekker, forlenger holdbarheten
En flott stressavlastning for planter
Kan levere resultater innen 24 timer

Agroleaf Power Calcium forhindrer og korrigerer situasjoner med kalsiummangel. Forekomster som disse er: høy fordampning og kalsiumfølsomme avlinger som salat, kål og frukt.

Om teknologien

Double Power Impact (DPI) gir ekstra stimulus som skaper svært effektive fotosyntetiske reaksjoner - prosessen der planter bruker lys som energikilde for å lage glukose av karbondioksid og vann. Dette oppnås ved å øke transpirasjonshastighetene og klorofyllnivået. Av naturlig opprinnelse har DPI bio-stimulant blitt bevist for å forbedre transpirasjonsnivået som fører til høyere CO2-assimileringshastigheter.
DPI-komplekset viser også å forbedre klorofyllnivået i behandlede blader, samt bladvekt og størrelse. Forbedringer i tilgjengeligheten av påførte næringsstoffer har også blitt demonstrert - spesielt nitrogen og fosfat i planten.
M-77 TEKNOLOGI Dette er en komplett pakke av forbindelser som har definerte formål. Pakken inneholder ingredienser som forbedrer tilførselen av sprayløsningen, det raske opptaket og effektiviteten av næringsstoffene som er inkludert i målorganene og vevet. En ekstra innovativ, patentert planteforsterker tar planteernæringen enda et skritt videre. Alle disse ingrediensene resulterer i sunnere og mer produktive avlinger.
M-77-formelen inneholder:
  • Forbindelser som utvider effektiviteten til chelatene som leveres av bladsprayen
  • Vitaminer som forbedrer den metabolske aktiviteten til vevet som absorberer sprayen
  • Funksjonelle elementer som forbedrer utnyttelsen av næringsstoffene
  • Stressreduserende forbindelser som forbedrer plantens motstand mot abiotiske påkjenninger, og derved opprettholder dets produktivitet

Analyse

Nitrogen Total (N)
Fosfor Pentoksid (P2O5)
Kaliumoksid (K2O)
Magnesiumoksid (MgO)
Kalsiumoksid (CaO)
Jern
Mangan
Bor
Kobber
Molybden
Sink

11 %
5 %
19 %
2,5 %
9,0 %
0,25 %
0,13 %
0,04 %
0,030 %
0,020 %
0,030 %

Beskrivelse

Agroleaf Power Ca er et førsteklasses vannløselig bladgjødsel med alle viktige elementer. Den inneholder Everris M-77® chelatert sporelement og stimulerende pakke for optimal opptak gjennom bladverket. Agroleaf Power Ca kan blandes med et bredt utvalg av beskyttelsessprayer. Vi anbefaler en testblanding ved miksing med andre kjemikalier.

Anbefaling

For utendørs applikasjoner, oppløs 3-5 kg Agroleaf Power Calcium i 200 - 1000 liter vann per hektar. En 0,3% løsning er den anbefalte hastigheten for drivhusapplikasjoner. Påfør under høyt trykk. Kan blandes med mange sopp- / insektmidler. For blandinger med andre kjemikalier anbefaler vi å gjøre en liten prøve før du bruker den i stor skala. La reaksjonstiden være 2-3 dager.
Unngå sprøyting i perioder med ugunstige forhold (f.eks. Sterkt sollys, høy middagetemperatur og overdreven fordampningstid).

Del dette på: