Komplett flytende bladgjødsel med sink og mangan

Agroleaf Liquid Zink M+ er en dobbeltmangel korrigerer av mangan- og sinkmikronæringsstoffer som er tilstede i chelatform, utviklet for forebyggende og helbredende påføring av bladsprayer og / eller dryppvanning, for både jordbruk og frukttrær. Man Z + kan brukes forebyggende og kurativt.

En bladspray som brukes forebyggende i dyrkbare avlinger, er det tilrådelig å utføre Man Z + -behandlinger i perioden med størst vegetativ vekst. I frukttrær anbefales det under igangsetting og ved sterk utvikling, for å unngå full blomst. Når den påføres ved befruktning, anbefales Man Z + for bruk som en forebyggende applikasjon.

Flytende bladgjødsel

Agroleaf Liquid er et nytt utvalg av flytende bladgjødsel for jordbruksavlinger, grønnsaker og frukt. Den nye teknologien ICL i Agroleaf Liquid er F3 SurfActive-teknologien. F3 SurfActive er en spesifikk blanding av ikke-ioniske overflateaktive stoffer som forbedrer effektiviteten til den sprayede løsningen via:

1. Bedre spredning: F3-teknologien senker dråpes overflatespenning og sprer næringsstoffer optimalt over bladene. Dette resulterer i et større dekket område for næringsopptak.

2. Bedre klebeevne: Bedre vedheft av vanndråper til bladoverflaten reduserer avrenning og avstikk, og øker næringstilgjengeligheten, spesielt på voksaktige blader.

3. Bedre oppbevaring: F3-teknologien muliggjør lagring av næringsstoffer på bladoverflaten som reaktiveres ved gjenfukting (f.eks. Av høy luftfuktighet). Dette gir langvarig ernæring og forbedrede utnyttelse.

 

Agroleaf Liquid Man Z + er en korrigerer av mangan- og sinkmikronæringsstoffer som er tilstede i chelatform, utviklet for forebyggende og helbredende påføring av bladsprayer og / eller befruktning, for både jordbruk og frukttre. Man Z + kan brukes forebyggende og kurativt.

Analyse

Nitrogen Total (N)
Fosfor Pentoksid (P2O5)
Kaliumoksid (K2O)
Mangan
Sink

0 %
0 %
9 %
2,20 %
3,700 %

Beskrivelse

Agroleaf Liquid Zink M+ er en førsteklasses balansert vannløselig bladgjødsel med NPK. Den inneholder Everris M-77® chelatert sporelement og stimulerende pakke for optimal opptak gjennom bladverket. Agroleaf Liquid kan blandes med et bredt utvalg av beskyttelsessprayer. Vi anbefaler en testblanding ved miksing med andre kjemikalier.

Anbefaling

For utendørs applikasjoner, oppløs 3-10 liter i 200 - 600 liter vann til hver hektar. Kan blandes med mange sopp- / insektmidler. For blandinger med andre kjemikalier anbefaler vi å gjøre en liten prøve før du bruker den i stor skala. Anbefales i perioder med sterk vekst, ved utplanting, ved 4-6 bladstadiet, før blomstring, fruktsetting og et par uker for innhøsting. Unngå perioder med ugunstige forhold (f.eks. sterkt sollys, høy middagetemperatur og overdreven fordampningstid).

Del dette på: