Komplett flytende bladgjødsel med mangan og sink

Agroleaf Liquid Man Z + er en dobbeltmangel korrigerer av mangan- og sinkmikronæringsstoffer som er tilstede i chelatform, utviklet for forebyggende og helbredende påføring av bladsprayer og / eller dryppvanning, for både jordbruk og frukttrær. Man Z + kan brukes forebyggende og kurativt.

En bladspray som brukes forebyggende i dyrkbare avlinger, er det tilrådelig å utføre Man Z + -behandlinger i perioden med størst vegetativ vekst. I frukttrær anbefales det under igangsetting og ved sterk utvikling, for å unngå full blomst. Når den påføres ved befruktning, anbefales Man Z + for bruk som en forebyggende applikasjon.

Flytende bladgjødsel

Agroleaf Liquid er et nytt utvalg av flytende bladgjødsel for jordbruksavlinger, grønnsaker og frukt. Den nye teknologien ICL i Agroleaf Liquid er F3 SurfActive-teknologien. F3 SurfActive er en spesifikk blanding av ikke-ioniske overflateaktive stoffer som forbedrer effektiviteten til den sprayede løsningen via:

1. Bedre spredning: F3-teknologien senker dråpes overflatespenning og sprer næringsstoffer optimalt over bladene. Dette resulterer i et større dekket område for næringsopptak.

2. Bedre klebeevne: Bedre vedheft av vanndråper til bladoverflaten reduserer avrenning og avstikk, og øker næringstilgjengeligheten, spesielt på voksaktige blader.

3. Bedre oppbevaring: F3-teknologien muliggjør lagring av næringsstoffer på bladoverflaten som reaktiveres ved gjenfukting (f.eks. Av høy luftfuktighet). Dette gir langvarig ernæring og forbedrede utnyttelse.

 

Agroleaf Liquid Man Z + er en korrigerer av mangan- og sinkmikronæringsstoffer som er tilstede i chelatform, utviklet for forebyggende og helbredende påføring av bladsprayer og / eller befruktning, for både jordbruk og frukttre. Man Z + kan brukes forebyggende og kurativt.

Analyse

Nitrogen Total (N)
Fosfor Pentoksid (P2O5)
Kaliumoksid (K2O)
Mangan
Sink

0 %
0 %
10 %
4,70 %
1,300 %

Beskrivelse

Agroleaf Liquid Man Z + er en førsteklasses vannløselig bladgjødsel. Agroleaf Liquid kan blandes med et bredt utvalg av beskyttelsessprayer. Vi anbefaler en testblanding ved miksing med andre kjemikalier.

Anbefaling

For utendørs applikasjoner, oppløs 3-10 liter i 200 - 600 liter vann til hver hektar. Kan blandes med mange sopp- / insektmidler. For blandinger med andre kjemikalier anbefaler vi å gjøre en liten prøve før du bruker den i stor skala. Anbefales i perioder med sterk vekst, ved utplanting, ved 4-6 bladstadiet, før blomstring, fruktsetting og et par uker for innhøsting. Unngå perioder med ugunstige forhold (f.eks. sterkt sollys, høy middagetemperatur og overdreven fordampningstid).

Del dette på: