Aqua Easy

Hjelper vannet å nå fram til rota

Aqua Easy fjerner overflatespenninger i jorda, øker jordsmonnets åpenhet for vann og hjelper jorda å holde på mer vann. Dermed forbedres både vannbevegelsen og vannfordelingen innen rotsonen.

Aqua Easy er et overflateaktivt stoff som hjelper med å redusere vannrelatert plantespenning, minsker kravet til vanning og sikre jevn vannfordeling gjennom hvilken som helst rotsone.

Forskning har vist at den opprinnelige årsaken til hinnedannelse er oppbygging av naturlig produserte voks og fettstoffer omkring sand og jordpartikler. Når partiklene tørker blir de vannavvisende og rotsonen klarer ikke å ta opp vann. Tørre flekker vises vanligvis i perioder med tørt vær som små isolerte flekker av tynt, stresset vannavvisende torv. Dette gjelder alle gressarter, men innledningsvis er de tydeligere på de grunnere forankrede artene, det vil si årlig eng der totalt dør tilbake av planten kan oppstå veldig raskt.

Under overflaten i disse berørte områdene er jorda ekstremt tørr og vil ikke lett bli våt igjen. Forskning har vist at oppbygging av hinner er konsentrert ved grensen til jordhøyde og dette området blir referert til som den hydrofobe sonen. Aqua Easy tilbyr følgende fordeler:

Forbedrer vanninntrenging
Forbedrer vannfordelingen
Hjelper med å forhindre tørr lapp eller hjelper til med å overvinne tørr lapp
Reduserer vannrelatert plantestress
Reduserer kravet til vanning
Sprer effektivt dugg og sløyd
Oppmuntrer til en sunn balanse av luft og vann i rotsonen
Gir et forbedret miljø for sunn rotvekst

Gjødselen kan brukes i organisk produksjon.

Lett tilgjengelig - oppløst i vann, for øyeblikkelig bruk.

Analyse

Densitet
pH

0,99 kg / l
5-7

Innhold

Biologisk nedbrytbare overflateaktive stoffer laget av vegetabiliske kilder.

Anbefaling

For å behandle 500 m kvadrat 1 liter produkt i 40 liter vann
For å behandle 5000 m kvadrat 10 liter produkt i 400 liter vann

Del dette på: